Over

Welkom bij iChromis.com

iChromis.com is een blog over voip centrales en digitale telefooncentrales. Op iChromis vind je het laatste nieuws en actuele producten en aanbiedingen. Tevens verwijzen wij via deze website naar 088 nummers, 0800 nummers en 0900 nummeraanbieders.

IChromis staat voor:

  • Wij zijn experts in open source telefoonsystemen en video conferencing
  • Gecertificeerde wederverkopers en ontwikkelaars voor Switchvox, Asterisk, Polycom Video en infrastructuur, Polycom Voice, Cisco Small Business Solutions, Adtran, Jabra en meer.
  • Wij leveren professioneel voip technisch support en installatie services voor alle producten die wij op onze website presenteren.

Neem contact met ons op

Chromis Technologie portfolio bevat PBX telefoonsystemen, video conferencing en producten voor infrastructuur, project management, netwerkbekabeling en VoIP oplossingen. Ons team helpt u te besparen op telefoonkosten en netwerkkosten, te faciliteren met groeien, aanbieden van nieuwe features en integreert uw stem en video met uw andere technologieën. Wij hebben goede relaties met bedrijven zoals Digium, Polycom, Jabra en Adtran. Hierdoor kunnen wij u een compleet telefoonsysteem en video conferencing systeem aanbieden voor uw organisatie. iChromis is gepassioneerd over het leveren van voip oplossingen die uw bedrijfsproductiviteit aanzienlijk zullen vergroten.